Baker Tilly

Persbericht

2 nieuwe junior vennoten bij Baker Tilly Belgium

17/10/2012

Baker Tilly Belgium, gespecialiseerd in accountancy, audit en consultancy, blijft groeien. De groep is versterkt met 2 nieuwe junior vennoten : Marc Sonck en Wim De Pelsmaeker versterken het management, respectievelijk als Corporate TAX Partner en als VAT Partner.

Marc Sonck is als Corporate TAX Partner verantwoordelijk voor het adviseren en begeleiden van Belgische en internationale cliënten in uiteenlopende sectoren. Hij heeft een ruime ervaring met betrekking tot fusies en acquisities en is gespecialiseerd in herstructureringen en interne financieringsstructuren. Marc is sinds augustus 2012 actief binnen de afdeling ‘consulting’ van Baker Tilly Belgium. Hij verdeelt momenteel zijn tijd tussen kantoor Melle (maandag, woensdag en vrijdag) en de vennootschap Aliaxis NV (dinsdag en donderdag ) waar hij een interim management opdracht als “international tax manager” uitvoert (in principe tot maart 2013). Voordien werkte hij 21 jaar bij Ernst & Young Tax Consultants en 12 jaar bij KPMG Belastingconsulenten (waarvan bijna 2 jaar in New York als deskverantwoordelijke voor België en Luxemburg). Marc is geboren in 1957, is gehuwd en heeft een dochter en een kleindochter. Hij woont in Ninove.
Contact : m.sonck (at) bakertillybelgium.be

Wim De Pelsmaeker is als VAT Partner gespecialiseerd in btw en heeft hierbij een uitgebreide ervaring in het adviseren en begeleiden van Belgische en internationale cliënten in uiteenlopende sectoren. Wim is ook auteur voor Kluwer en een regelmatig spreker op seminaries. Wim is sinds november 2011 actief binnen de afdeling ‘consulting’ van Baker Tilly Belgium. Voordien werkte hij ruim 13 jaar bij KPMG Belastingconsulenten in Brussel en Antwerpen. Wim (°1970) is woonachtig te Aalst en is van opleiding Master in de Rechten en Master in de Fiscaliteit. Hij is erkend belastingconsulent (IAB 10459 2N70) sinds 2002.
Contact : w.depelsmaeker (at) bakertillybelgium.be

Over Baker Tilly Belgium
Baker Tilly Belgium is de merknaam van een groep vennootschappen die gespecialiseerd zijn in boekhouden, accountancy, fiscaliteit, audit, bedrijfsrevisoraat, advies, consultancy en professional services. De groep heeft vestigingen te Aalst, Berlare, Gent (Melle) en Luik (Soumagne) en een 100-tal medewerkers. Ervaren specialisten en multidisciplinaire teams leveren proactief maatwerk en geïntegreerde diensten. De teams zijn samengesteld uit bedrijfsrevisoren, accountants, fiscalisten, boekhouders, financiële experts, juridische en fiscale adviseurs en zakelijke adviseurs. Baker Tilly Belgium werkt voor KMO’s en grote ondernemingen die actief zijn in diverse domeinen en sectoren. We hebben de nodige slagkracht voor een optimale dienstverlening, maar zijn tegelijkertijd kleinschalig genoeg om persoonlijk maatwerk te bieden. De kwaliteit en de kracht van een internationale speler, én de persoonlijke aanpak en prijs van een lokale speler: dat is Baker Tilly Belgium. Baker Tilly Belgium is een onafhankelijk lid van Baker Tilly International, het 8ste grootste netwerk ter wereld van organisaties actief in accounting, auditing en consulting. Het netwerk heeft 150 leden die 25.000 mensen tewerk stellen in 120 landen. De hoofdzetel bevindt zich in Londen. De gestage groei van het netwerk is het resultaat van de toewijding van de leden tot het leveren van kwalitatief hoogstaande accountancy- en adviesdiensten aan cliënten, zowel op de lokale als op de wereldmarkt.

Meer info: Peter Weyers (Partner - Baker Tilly Belgium), T 09 272 72 10, p.weyers (at) bakertillybelgium.be