Baker Tilly

Persbericht

3 nieuwe junior vennoten bij Baker Tilly Belgium

26/10/2011

Baker Tilly Belgium, gespecialiseerd in accountancy, audit en consultancy, blijft groeien. De groep is versterkt met 3 nieuwe junior vennoten. Tanja De Decker (Tax Partner), Yves Coppens (Individual Tax Partner) en Christel De Blander (bedrijfsrevisor) versterken het management.
Sinds 1 januari 2011 zijn de vennootschappen Acos Berk (accountants en belastingconsulenten), Baker Tilly JWB (bedrijfsrevisoren) en Baker Tilly Belgium (consultants) actief onder één nieuwe merknaam : Baker Tilly Belgium.

Tanja De Decker is als Tax Partner gespecialiseerd in adviesverlening inzake Belgische vennootschapsbelasting, internationale fiscaliteit, transfer pricing en securities taxation. Tanja (°1970) is woonachtig te Berlare en van opleiding Master in de Handels- en Economische Wetenschappen (Internationale Betrekkingen), Master in de Handelswetenschappen (Accountancy) en Postgraduaat Fiscale Wetenschappen (Fiscale Hogeschool). Ze is erkend belastingconsulent (IAB 223733 4N 10) sinds 2001. Voor haar carrière bij Baker Tilly Belgium was Tanja 13 jaar actief als fiscaal raadgever in de financiële sector (Euroclear), met als specialisatie vennootschapsbelasting, transfer pricing en securities taxation. Ze maakte deel uit van diverse fiscale werkgroepen op Belgisch en internationaal niveau (zoals ondermeer de Febelfin fiscale werkgroep, Nederlandse cum/ex werkgroep en OESO Pilot Group).
Contact : t.dedecker (at) bakertillybelgium.be

Yves Coppens is als Individual Tax Partner gespecialiseerd in personenbelasting en internationale fiscaliteit voor individuen. Yves is gespecialiseerd in adviesverlening omtrent nationale en internationale fiscaliteit op het vlak van personenbelasting, evenals HR dienstverlening en advisering omtrent belastingvriendelijke bezoldigingstechnieken. Hij heeft ervaring in het adviseren en begeleiden van expats, salary splits en andere grensoverschrijdende tewerkstellingsstructuren. Yves Coppens (° 1979) is van opleiding Master in de Handelswetenschappen, afstudeerrichting Fiscale wetenschappen, aan de EHSAL Brussel. Hij werkt sinds 2005 voor Baker Tilly Belgium, en daarvoor bij Ernst & Young.
Contact : y.coppens (at) bakertillybelgium.be

Christel De Blander is sinds 2002 bij Baker Tilly Belgium actief als bedrijfsrevisor. Christel (°1980), woonachtig te Aalst, is van opleiding Master in de Handelswetenschappen, afstudeerrichting Accountancy (Europese Hogeschool Brussel). Ze volgde tevens een opleiding fiscaliteit. Ze is lid van het Instituut der Bedrijfsrevisoren (IBR A02258, sinds 2009). Christel houdt zich voornamelijk bezig met audit opdrachten bij grote en middelgrote nationale en internationale ondernemingen en groepen, due diligence opdrachten en gerechtelijke expertises. Ze is gespecialiseerd in de nieuwe ISA Controlenormen (auditregels volgens Internationale en Europese wetgeving).
Contact : c.deblander (at) bakertillybelgium.be

Over Baker Tilly Belgium
Baker Tilly Belgium is de merknaam van een groep vennootschappen die gespecialiseerd zijn in boekhouden, accountancy, fiscaliteit, audit, bedrijfsrevisoraat, advies, consultancy en professional services. De groep heeft vestigingen te Aalst, Berlare, Gent (Melle) en Luik (Soumagne) en een 100-tal medewerkers. We hebben de nodige slagkracht voor een optimale dienstverlening via multidisciplinaire teams, maar zijn tegelijkertijd kleinschalig genoeg om persoonlijk maatwerk te bieden. De kwaliteit en de kracht van een internationale speler, én de persoonlijke aanpak en prijs van een lokale speler: dat is Baker Tilly Belgium. We zijn een onafhankelijk lid van Baker Tilly International, het 8ste grootste netwerk ter wereld van organisaties actief in accounting, auditing en consulting. Het netwerk stelt 25.000 mensen tewerk en heeft 150 leden in 120 landen.

Meer info: Peter Weyers (Partner - Baker Tilly Belgium), T 09 272 72 10, p.weyers (at) bakertillybelgium.be