Baker Tilly

Persbericht

'Acos Berk' en 'Baker Tilly Belgium' zijn nu ook 'Baker Tilly Belgium'

19/01/2011

Sinds 1 januari 2011 zijn de vennootschappen Acos Berk (accountants en belastingconsulenten), Baker Tilly JWB (bedrijfsrevisoren) en Baker Tilly Belgium (consultants) actief onder één nieuwe merknaam : Baker Tilly Belgium.
De groep heeft vestigingen te Aalst, Gent (Melle), Berlare en Soumagne (Luik).

Eén merknaam voor de hele groep moet de communicatie met de klanten en relaties vergemakkelijken. De voordelen van het onafhankelijk lidmaatschap van Baker Tilly International worden daarmee onderstreept.
De Belgische vennoten namen het belang van 25% over dat de Nederlandse accountantsgroep Berk bij hen aanhield. De overname en de nieuwe naam ondersteunen de verdere groei van het bedrijf.

De nieuwe vennootschapsnamen zijn :
Baker Tilly Belgium Accountants & Belastingconsulenten Burg. CVBA
Baker Tilly Belgium Bedrijfsrevisoren Burg. CVBA
Baker Tilly Belgium Consultants Burg. CVBA

Over Baker Tilly Belgium
Baker Tilly Belgium is de merknaam van een groep vennootschappen die gespecialiseerd zijn in boekhouden, accountancy, fiscaliteit, audit, bedrijfsrevisoraat, advies, consultancy en professional services. De groep heeft een 100-tal medewerkers en vestigingen te Aalst, Berlare, Gent (Melle) en Luik (Melen/Soumagne). Baker Tilly Belgium werkt voor KMO’s en grote ondernemingen die actief zijn in diverse domeinen en sectoren. Baker Tilly Belgium is een onafhankelijk lid van Baker Tilly International, het 8ste grootste netwerk ter wereld van organisaties actief in accounting, auditing en consulting. Het netwerk stelt 25.000 mensen tewerk en heeft 150 leden in 120 landen.

Meer info: Peter Weyers (Partner - Baker Tilly Belgium), T 09 272 72 10, p.weyers (at) bakertillybelgium.be