Baker Tilly

Persbericht

Nieuwe vennoot bij Baker Tilly Belgium

22/10/2013

Baker Tilly Belgium, gespecialiseerd in accounting, auditing en consulting, blijft zijn rangen versterken. De consultancy afdeling verwelkomt als nieuwe vennoot Marc De Munter, die het management vervoegt als Corporate Tax Partner.

Marc De Munter is als Corporate Tax Partner verantwoordelijk voor het adviseren en begeleiden van Belgische en internationale cliënten in diverse sectoren. Hij heeft een ruime ervaring met betrekking tot roerende en onroerende fiscaliteit, Mergers & Aquisitions en herstructureringen, financieringsstructuren, collectieve beleggingsinstellingen, publiek-private samenwerkingsstructuren, equity incentives (zoals stock options) voor werknemers en management, alsook internationale fiscaliteit. Marc zal actief zijn binnen de afdeling ‘consulting’ van Baker Tilly Belgium, waar hij zijn expertise zal benutten voor bestaande en nieuwe cliënten. Hij levert regelmatig bijdragen aan fiscale nieuwsbrieven, zoals Fiscoloog en Fiscoloog Internationaal en heeft verder publicaties op zijn naam in oa Tijdschrift voor Fiscaal Recht, CFO Magazine, International Tax Review, enz. Marc is Master in de Rechten, Master in de Fiscaliteit en behaalde eveneens een LL.M. (Master of Law) aan de prestigieuze London School of Economics. Voordien was hij verbonden aan de Brusselse balie bij de volgende internationale advocatenkantoren Linklaters, Freshfields Bruckhaus Deringer en de laatste 9 jaar bij DLA Piper UK LLP.
Contact : m.demunter (at) bakertillybelgium.be

Over Baker Tilly Belgium
Baker Tilly Belgium is de merknaam van een groep vennootschappen die gespecialiseerd zijn in boekhouden, accountancy, fiscaliteit, audit, bedrijfsrevisoraat, advies, consultancy en professional services. De groep heeft vestigingen te Aalst, Berlare, Gent (Melle) en Luik (Soumagne) en een 100-tal medewerkers. Ervaren specialisten en multidisciplinaire teams leveren proactief maatwerk en geïntegreerde diensten. De teams zijn samengesteld uit bedrijfsrevisoren, accountants, fiscalisten, boekhouders, financiële experts, juridische en fiscale adviseurs en zakelijke adviseurs. Baker Tilly Belgium werkt voor KMO’s en grote ondernemingen die actief zijn in diverse domeinen en sectoren. We hebben de nodige slagkracht voor een optimale dienstverlening, maar zijn tegelijkertijd kleinschalig genoeg om persoonlijk maatwerk te bieden. De kwaliteit en de kracht van een internationale speler, én de persoonlijke aanpak en prijs van een lokale speler: dat is Baker Tilly Belgium. Baker Tilly Belgium is een onafhankelijk lid van Baker Tilly International, het 8ste grootste netwerk ter wereld van organisaties actief in accounting, auditing en consulting. Het netwerk heeft 150 leden die 25.000 mensen tewerk stellen in 120 landen. De hoofdzetel bevindt zich in Londen. De gestage groei van het netwerk is het resultaat van de toewijding van de leden tot het leveren van kwalitatief hoogstaande accountancy- en adviesdiensten aan cliënten, zowel op de lokale als op de wereldmarkt.

Meer info: Peter Weyers (Partner - Baker Tilly Belgium), T 09 272 72 10, p.weyers (at) bakertillybelgium.be