Baker Tilly

Persbericht

Nieuwe vennoot bij Baker Tilly Belgium

5/02/2015

Baker Tilly Belgium, gespecialiseerd in accounting, audit en consulting, blijft zijn rangen versterken. De consultancy afdeling verwelkomt als nieuwe Partner Guy Neukermans, die het team vervoegt als M&A Partner.

Guy Neukermans zal als M&A Partner de eigenaar(s) en bedrijfsleiders van KMO’s persoonlijk adviseren en begeleiden bij:

  • of de verkoop van hun onderneming , vanaf de beslissing tot verkoop, tot en met de realisatie van de gewenste transactie
  • of bij de overname ( aankoop) van een andere onderneming
  • of bij het verder uitwerken en de realisatie van hun groeistrategie.

Hij heeft een ruime ervaring in de begeleiding van de KMO en het familiebedrijf in alle aspecten van hun bestaan, vanaf de oprichting van de vennootschap tot en met de regeling van de opvolging of overdracht, mogelijke fusies of overnames en het opzetten van financieringsstructuren voor investeringsprojecten. Guy zal actief zijn binnen het multidisciplinaire team (juristen, fiscalisten, revisoren, waarderingsexperten, …) van Baker Tilly Belgium.

Guy is Master in Financieel Management van Ondernemingen en heeft meer dan 35 jaar ervaring in de financiële sector bij de Generale bank, Fortis en BNP Paribas Fortis, waar hij diverse functies uitoefende en projecten stuurde waarbij de financiële link naar de bedrijfswereld telkens erg nauw was.
Contact : g.neukermans(at) bakertillybelgium.be

Over Baker Tilly
Belgium Baker Tilly Belgium is een adviespraktijk gespecialiseerd in accountancy, audit en fiscaal-juridische advisering. Deze kerncompetenties geoptimaliseerd met aanvullende professional services, bezorgen de bedrijfsleider de vereiste cijfermatige informatie voor een gefundeerd management. Voor KMO’s, grote ondernemingen uit diverse sectoren en (non-profit) organisaties, is Baker Tilly Belgium de ‘first port of call’ en partner die organisaties begeleidt gedurende alle fases van hun bestaan. Meer dan 100 experten opereren vanuit de vestigingen te Gent, Aalst, Berlare, Brussel en Luik. Ervaren specialisten en multidisciplinaire teams samengesteld uit bedrijfsrevisoren, accountants, fiscalisten, boekhouders, financiële experts, juridische, fiscale en zakelijke adviseurs leveren proactief maatwerk en verzekeren een optimale dienstverlening. Baker Tilly Belgium is een onafhankelijk lid van Baker Tilly International, het 8ste grootste netwerk ter wereld van organisaties actief in accounting, auditing en consulting. Het netwerk stelt 27.000 mensen tewerk en heeft 154 leden in 133 landen. Baker Tilly Belgium combineert de kwaliteit en de kracht van een internationale speler met de persoonlijke aanpak en de prijs van een lokale speler.


Meer info: Peter Weyers (Partner - Baker Tilly Belgium), T 09 272 72 10, p.weyers (at) bakertillybelgium.be