Baker Tilly - corporate finance

Begeleiding van de transactie
op een objectieve en rationele wijze

Belangrijk voor ondernemers & investeerders

Eén van de belangrijkste beslissingen die een bedrijfsleider kan nemen is het aangaan van een joint-venture, de verkoop van zijn onderneming of de aankoop van een bedrijf. Een ondernemer kan ook beslissen om toe te treden als aandeelhouder-investeerder in een bedrijf. Bij elk van deze beslissingen komen vele aspecten aan bod.

 

Vrijblijvend kennismaken?

VRAAG EEN AFSPRAAK

Baker Tilly Belgium

Wat bieden wij?

Het actief zoeken naar een geschikte tegenpartij bij de verkoop van uw bedrijf. Wij adviseren en begeleiden u bij aankoop of verkoop van uw onderneming of activiteiten, in alle fases van het transactieproces. Wij begeleiden eveneens de instap van een investeerder in bedrijven. Onze diensten omvatten ook de begeleiding van management buy-outs en buy-ins. Onze expertise ligt op het vlak van de begeleiding van de transactie van begin tot einde en dit op een objectieve en rationele wijze.

Baker Tilly Belgium

Voor wie?

Wij begeleiden niet enkel zelfstandige ondernemers, kmo’s, privé-aandeelhouders maar ook investeringsvennootschappen en grote ondernemingen.
 

Een waaier aan diensten

Baker Tilly biedt u een brede waaier aan diensten in het kader van F&O-transacties. Bij onze specialisten kunt u terecht voor volgende financiële, juridische en fiscale dienstverlening:

  • Actief zoeken naar de meest geschikte tegenpartij bij de verkoop van uw onderneming
  • Aanmaken van alle nodige documenten (anoniem profiel, informatie memorandum,… )
  • Assistentie in de voorbereiding van de onderneming op de transactie
  • Waarderingen
  • Begeleiding bij business plannen
Baker Tilly

Het Corporate Finance team van Baker Tilly