Baker Tilly

Onze partners

Baker Tilly heeft met 14 senior en 17 junior vennoten het nodige leiderschap aan boord om uw bedrijf professioneel te ondersteunen.


Lees de bio's van onze partners
 

Foto partners2018

Baker Tilly, 140 specialisten om kmo's te helpen groeien

“Vlaamse kmo’s groeien en internationaliseren, wij hebben ons steeds aan onze klanten aangepast”, vertellen Peter Weyers en Yves Coppens.
 

Ontdek onze sterke groei

Onze sterktes = uw voordelen

Kennis en maatwerk voor uw business

Baker Tilly is gespecialiseerd in accountancy, boekhouden, fiscaal advies, juridisch advies, bedrijfsrevisoraat, waarderingen, bedrijfsrapportering, bedrijfsoverdracht, familiale planning, successieplanning, advies Spanje... De groep heeft vestigingen te Aalst, Brussel, Gent (Melle), Luik (Soumagne), Mechelen en Zele en is 140 medewerkers sterk.

Geïntegreerde diensten

Ervaren specialisten en multidisciplinaire teams leveren proactief maatwerk en geïntegreerde diensten. De teams zijn samengesteld uit bedrijfsrevisoren, accountants, fiscalisten, boekhouders, financiële experts, juridische en fiscale adviseurs. 

Onze mensen: meer specialisten dan ondersteunende medewerkers

Onze mensen zijn het echte geheim achter ons succes. Het zijn toegewijde en creatieve medewerkers met een dynamische attitude tegenover ons cliënteel. Dankzij degelijk teamwerk en een multidisciplinaire aanpak bieden we onze cliënten pasklare oplossingen, top advies en een complete en hoogstaande dienstverlening aan. Veel van onze mensen werken al sinds jaar en dag bij ons en delen in onze groei en ontwikkeling.

Baker Tilly

Onze cliënten: van éénmanszaak tot multinational

We bedienen Belgische en internationale cliënten, vooral KMO’s, op een lokale, regionale en internationale basis.

Ons cliënteel varieert van snelgroeiende projectondernemingen over lokale managementvennootschappen tot holdings en multinationals, verspreid over verschillende sectoren van de economie : zowel familiebedrijven als internationale vennootschappen, al dan niet beursgenoteerd of behorend tot beursgenoteerde groepen. Ook éénmanszaken, vrije beroepen, non profit organisaties en overheidsinstanties kunnen op onze diensten rekenen.

We hebben een rijke ervaring in het begeleiden van cliënten in verscheidene sectoren die de Belgische markt wensen te betreden of te verlaten.

Internationaal netwerk, sterke Oost-Vlaamse verankering

Baker Tilly werkt voor KMO’s en grote ondernemingen die actief zijn in diverse domeinen en sectoren. We hebben de nodige slagkracht voor een optimale dienstverlening via de multidisciplinaire teams, maar zijn tegelijkertijd kleinschalig genoeg om persoonlijk maatwerk te bieden. De kwaliteit en de kracht van een internationale groep, én de persoonlijke aanpak en prijs van een lokale partner: dat is Baker Tilly.

Lid van verschillende beroepsverenigingen

IBR : Instituut van de Bedrijfsrevisoren

Baker Tilly Belgium Bedrijfsrevisoren: Regenboog 2, 9090 Melle (BE 0449.065.260) : erkenningsnummer B00190
Baker Tilly Belgium Dorthu Réviseurs d'entreprises: Rue de la clef 39, 4633 Soumagne (BE 468.517.819) : erkenningsnummer B00405

IAB : Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten

Baker Tilly Belgium Accountants & Belastingconsulenten: Kareelstraat 122, 9300 Aalst (BE 0468.055.484) : erkenningsnummer 2218343N99

BIBF : Beroepsinstituut van erkende boekhouders en fiscalisten

Baker Tilly Belgium Consultants (BE 0451.589.735):  Kareelstraat 122, 9300 Aalst: erkenningsnummer 70005203